En ineens, compleet onverwachts, stond Syb bij Gijs Staverman in de studio bij de Top 2000 om dé grootste hit van De Kast te zingen; IN NIJE DEI. Leuke beelden om terug te kijken zo aan het einde van het jaar. Samen met Gijs deed hij nog een karaoke versie van In Nije Dei (playbackend onder de beroemde beruchte versie). Ook zien we Jacob van der Ploeg (de broer van Syb), diens vrouw Tracy en Adriana (vrouw van Syb) in beeld voorbij komen. Aan de beelden te zien lijkt het een enorme gezellige boel daar. Maar Syb zal ongetwijfeld vlug in de auto terug naar Friesland moeten omdat hij vanavond om 20:15 uur een show met De Kast in Sneek heeft.

UPDATE 18:30 uur: Er is inmiddels ook een backstage versie van het filmpje te zien. Gefilmd door instagram: ilskeh
Dankzij haar hebben we nu ook ‘t oorspronkelijke geluid van de karaoke van Syb met Gijs, die in de tv uitzending niet te horen was.