HET TEAM

Foto: Berend Drent (www.bd-fotografie.nl)

Roelof Jan Feersma Hoekstra

Hey medefans,

Ik ben Roelof Jan Feersma Hoekstra en ben geboren op 9 Oktober 1986 te Dokkum. Sinds 2006 speelt De Kast een rol in mijn leven. Het fan zijn is iets dat altijd aanwezig is. Sommige periodes is het ‘vuur’ heviger dan andere keren maar het is altijd aanwezig. Het contact met de bandleden en medefans maakt het, naast de muziek zelf, ook nog eens super gezellig om met De Kast bezig te zijn.

Marry Benjert

Hallo Kastfans!

Ondanks het feit dat veel van jullie mij wel kennen (maar natuurlijk láng niet allemaal), zal ik even iets over mezelf vertellen.

Volledig: Maartje Johanna Benjert … in de wandelgangen (als eerste door mijn ouders) Marry genoemd. Geboren 26 oktober 1950, dus al stokoud. Ik ben, net als Tina, erg vrijgezellig maar heb dan wel weer 2 kinderen en 3 kleinkinderen.