Peter, Sytse, Kees, Syb en Nico hebben speciaal voor de Fansite een leuke kerst-videoboodschap opgenomen voor de fans. Als fansite kunnen we op een prachtig jaar terugkijken. Sinds het begin van de theatertour vorig jaar is ons ledenaantal met ruim een derde aangevuld en tikken we nu al de 900 leden aan. Daar kun je een volledige zaal in theater Lawei te Drachten mee vullen. We willen alle leden enorm bedanken voor het enthousiasme wat jullie naar de Fansite laten zien en tevens voor jullie gulheid. De Fansite is voor én door fans. Zonder jullie zou deze prachtige site niet bestaan. Als Fansite wensen wij (Tina, Marry & Roelof Jan) jullie dan ook veel warmte en gezelligheid toe tijdens de kerstdagen en alvast een zeer muzikaal en fanKASTisch 2024.

In de videoboodschap wordt ook stiekem gehint op heel veel Kast concerten, laten we daar voor gaan met z’n allen. Laten jullie onder aan dit scherm jullie favoriete Kast herinnering achter van dit jaar? Eventuele kerstgroeten die jullie hier doen zullen we ook door communiceren met De Kast zelf. Met dank aan Judith Elisa voor het maken van de prachtige foto.

Om helemaal in de kerstsferen te komen, luister hier de kerst CD van De Kast terug:
https://dekastfansite.nl/portfolio-item/kerst-met-de-kast-2016/

1 antwoord
  1. Jetjejetje
    Jetjejetje zegt:

    Hele fijne Kerst en een mooi 2024 voor jullie allemaal! Ik vond het dit jaar erg bijzonder om een oude Kastbekende tegen te komen in Veghel en daarna in Wageningen ook nog eens naast elkaar vooraan te zitten/staan. We waren allebei alleen bij die concerten en hebben afgesproken in 2024 samen naar (hopelijk veel!) optredens te gaan.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie