Stem voor De Kast in de Q-top 500
Ik zie jullie al denken, de tijd van de lijstjes zijn toch al lang weer voorbij? Dat was mijn gedachte ook toen ik door een fan op de Q-top 500 gewezen werd. Tijdens de laatste Fryske Top 100 hebben we als fans wel met z’n allen bewezen dat het bij elkaar steken van onze koppen er voor kan zorgen dat De Kast hoog kan eindigen. Er kan in totaal op 4 verschillende nummers van De Kast gestemd worden. In totaal mag je 3 keer op dezelfde artiest stemmen. De grootste kanshebber om zo hoog als mogelijk te eindigen is zoals elk jaar uiteraard In Nije Dei. Vorig jaar is dit nummer op #132 terecht gekomen, ‘t jaar ervoor op #100. De truc is, net zoals we met de Fryske Top 100 gedaan hebben, om allemaal hetzelfde nummer op #1 te stemmen om er voor te zorgen dat deze zo hoog mogelijk eindigt, ook wanneer een ander liedje van De Kast eigenlijk je favoriet is. Dus zullen we allemaal In Nije Dei op #1 gaan stemmen? Welk nummer van De Kast je dan op #2 en #3 zet moet je zelf weten, maar zelf heb ik Hart van mijn gevoel op #2 en Woorden zonder woorden op #3 gestemd. Zet hem op hulptroepen haha. Stem via deze link: