Foto’s door Roelof Jan Feersma Hoekstra

Foto’s door Berend Drent

5 antwoorden
 1. Roelof Jan
  Roelof Jan zegt:

  Wederom een geweldige avond gehad, na gisteren een geweldige avond in Emmeloord gehad te hebben werd het feest nu voortgezet in Drachten. Je kunt merken dat Drachten eigenlijk de thuisbasis is van De Kast. Veel familie van de bandleden zijn aanwezig en de zaal is volledig uitverkocht. De sfeer zit er goed in. De setlist was iets anders dan gisteren, zo werd i.p.v. “De Hemel” nu “Blindelings” gespeeld, even een knaller na wat tranentrekkers. Het publiek deed uitbundig mee tijdens meerdere nummers, ook op Instagram werd daar enthousiast op gereageerd na het delen van wat verhalen. Syb was ook nu qua teksten weer prima op de rit, op 1 of 2 foutjes na. Vocaal was het wederom subliem, WAT EEN STEM!!! Ook de mannen van de vrouwen (die ongetwijfeld mee moesten haha) leken zich te vermaken en zij komen ook vast tot het besef dat De Kast een band is waarin muziek geschreven en gespeeld word op het hoogste niveau. Ik kijk er naar uit om jullie morgen weer te zien in ABCOUDE. Kijken of ze wat meer naar het zuiden toe ook nog warm kunnen draaien van De Kast. Als het aan mij ligt in ieder geval wel.

  • GreetjeH
   GreetjeH zegt:

   Jaaa wat was het Genieten in De Lawei. Na al die jaren zo dichtbij het podium mogen staan! En na zoveel jaren eindelijk met Syb op de foto! Nog dank daarvoor.
   Weer op en top Kast fan! Vroeg me nog even af hoe het liedje heet wat Syb heeft geschreven voor zijn overleden vader… kan ik die ergens vinden?
   Groetjes Greetje uit Drachten

   • Roelof Jan
    Roelof Jan zegt:

    Dat nummer heet “Fierder sûnder dy” en staat op het nieuwe album dat nog niet uit is. Die komt komende week uit wanneer deze bij de drukker/perser weg komt. Ik heb het wel gefilmd, maar de band heeft liever nog niet dat het openbaar gedeeld word. U mag anders wel even een bericht doen naar mij op Facebook.

 2. Kees kwast
  Kees kwast zegt:

  Wat een prachtige avond ?en natuurlijk de nieuwe cd besteld waarvan we al een paar prachtige nummers kregen te horen ?jullie kunnen nog wel 30 jaar mee?

  Kees Vd Woude

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie