Een Avond met vooral Hart voor elkaar. Genieten van Live Muziek, Fine Dining en Entertainment.

Stichting Charity4Brains vraagt al jaren aandacht voor de hersenziekte Ataxie. Al 5 keer heeft zij een  benefietavond georganiseerd voor dit goede doel. De opbrengst van deze avond, welke ruim €25.000 betreft, wordt gedoneerd aan het UMCG, waar een belangrijke bijdrage aan het onderzoek naar en de behandeling van de slopende ziekte Ataxie wordt verricht.

Afgelopen vrijdagavond 31 maart stond Beachclub Lemmer in het teken van ‘Klein Geluk’, de zesde benefietavond voor Charity4Brains.

Dit jaar is De Kast gevraagd om op te treden tijdens deze bijzondere benefietavond. Het was de eerste keer in 2023 dat de band optrad, nadat zij op 28 december in de Harmonie in Leeuwarden hun theatertour hadden afgesloten.

Ruim 80 minuten lang heeft de band in totaal gespeeld waarin vele van hun hits voorbij kwamen maar ook nieuw werk. Het was duidelijk te zien dat De Kast nog altijd in het collectieve geheugen van de Friezen leeft, aangezien er enthousiast door het publiek werd meegedaan.

Klik hier voor een verslag van de avond: https://dekastfansite.nl/benefietavond-charity4brains-2023/