Maandag 31 oktober was Syb telefonisch te gast bij “Lunch lekker met Daniel Dekker”.

De Friese band De Kast, met zanger Syb van der Ploeg, heeft een nieuwe single én ze gaan het hele land door voor hun 30-jarig jubileum! 

‘In Nije Dei’, ‘Hart van mijn Gevoel’ en ‘Woorden Zonder Woorden’: de band verkocht in de jaren 90 meer dan 1-miljoen cd’s en singles. Eind 2019 was de aftrap van de jubileumtour, in AFAS Live Amsterdam. Corona gooide daarna roet in het eten, maar nu gaat de tour dan echt verder van start!

Tijdens Lunch Lekker vertelde Syb over hun nieuwe single ‘De Tijd Is Van Mij’, maar ook over zijn rol in de nieuwe bioscoopfilm ‘Grutte Pier’ én zijn ambassadeurschap voor de komende musical ‘De Tocht’, 60 jaar na de Elfstedentocht die de boeken in is gegaan als de zwaarste tocht ter tochten. “Alles met de nieuwste theatertechnieken en een grote ijsvloer van tweeduizend vierkante meter!