De Kast is al jaren een begrip in Friesland als ze in 1997 in Nederland doorbreken met de top 10 hit ‘Raak’. Het is pas echt raak als de Friese formatie 6 juni 1997 optreedt in een uitverkocht Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Niemand kan meer om ze heen, de live versie van het nummer ‘In Nije Dei’, wordt een megahit en daarmee de eerste Friestalige hit in de Nederlandse hitlijsten. Uiteraard staat deze versie op deze ultieme collectie van De Kast, net als de hits ‘Woorden Zonder Woorden’, ‘Hart Van Mijn Gevoel’, ‘Eltse Grins Foarby’ en nog veel meer hoogtepunten uit hun carrière van meerdan 30 jaar. Persing van hoogwaardig 180 gr. goudkleurig vinyl. Dit is de eerste keer dat het werk van De Kast op vinyl wordt uitgebracht.

Tracklist

SIDE A:

1. In Nije Dei (live)
2. Raak
3. De Hel Foarby
4. Woorden Zonder Woorden
5. Zo Jong (live)
6. In De Wolken

SIDE B:

1. Hart Van Mijn Gevoel
2. Droom Maar Zacht
3. Het Vuur Van De Liefde
4. Iedereen
5. Blindelings (live)
6. Eltse Grins Foarby (live)

De CD bevat nog eens 6 extra nummers.

Klik op deze link om de LP/CD aan te schaffen
https://www.dekast.nl/product/ultiem-combi-pack-lp-vinyl-cd-de-kast/

Klik hieronder op de single versies van de bovenstaande nummers.