Zojuist is in het programma “Goeiemiddei” met Diana de Groot bekend gemaakt dat De Kast op 14 november 2025 in AHOY ROTTERDAM zal spelen. Tevens heeft de band een nieuwtje bekend gemaakt wat betreft de inhoud van de theatertour “35 jaar De Kast”.

De Kast bestaat 35 jaar en dat moet gevierd worden. Er komt een theatertour en misschien een nieuw album, “maar sowieso nieuw werk”, aldus zanger Syb van der Ploeg. De theatertour “35 jaar De Kast” is tevens het moment dat het 25 (+2) jaar geleden is dat het album “Noorderzon” is uitgebracht. De band heeft in het verleden meerdere malen kenbaar gemaakt dat dit hun het favoriete album  is. Zij zijn dan ook van plan om tijdens deze theatertour het volledige album “Noorderzon” voor de pauze te spelen, dus tijdens de eerste “set”. “Een van deze nummers is Het Masker en die hebben we eigenlijk nooit meer live gespeeld. Dat zijn toch hele mooie nummers, dus die gaan we spelen”, aldus Syb. De tweede “set” van de avond zal bestaan uit bestaande hits én ook nieuw werk.

Vervolgens heeft Syb nog een prachtige primeur voor Diana. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat De Kast in Ahoy stond en op 14 november 2025 zal De Kast wéér in Ahoy spelen. Een prachtig nieuwtje en de band heeft nu nog 14 maanden de tijd om Ahoy Rotterdam vol te krijgen. Wanneer de tickets in de verkoop gaan is nog niet duidelijk, maar hou deze website én de Social Media accounts van De Kast Fansite goed in de gaten.

UPDATE 20 September 2024: Tickets zijn inmiddels te verkrijgen via: https://www.ntk.nl/voorstelling/de-kast-35-jaar

Facebook: https://www.facebook.com/groups/dekastfansite/
Instagram: https://www.instagram.com/dekastfansite/

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie