Zoals jullie allemaal weten, is De Kast op het ogenblik bezig met een theatertour, die dit weekend even enthousiast is gestart als ontvangen. Maar ook buiten de theaters is belangstelling voor de tour rond het 30-jarig bestaan.
De Kast heeft een redelijke lange “historie” met het programma Koffietijd. Zeer regelmatig werd de band de afgelopen jaren uitgenodigd om in het programma een (nieuwe) cd ten gehore te brengen of ander nieuws te delen. Daarom is het heel erg leuk, nu bekend is geworden dat Koffietijd in mei 2023 gaat stoppen, dat de mannen a.s. donderdag 24 november – waarschijnlijk voor de laatste keer – daar hun opwachting mogen maken. Onder andere om te vertellen over hun muziek door de jaren heen, 30 jaar De Kast en de daarmee samenhangende theatertour. Een en ander zal uiteraard worden ondersteund door een live optreden.
Koffietijd is te zien op RTL4 van 10.00 tot 11.00 uur. Allemaal kijken dus, 24 november!

UPDATE: Inmiddels zijn de beelden hier terug te bekijken:
https://dekastfansite.nl/de-kast-koffietijd-24-november-2022/