????? ??????? ?? ?? ??/?? ?? ????????? | ?????-?????? ???? ?? ???? ??????? ?
Voor het eerst in de geschiedenis verschijnt er materiaal van De Kast op vinyl! Een uniek verzamelalbum met alle grote hits van de populaire band. Op de cd staan 18 nummers en op de elpee 12 nummers. Daarnaast is het album ook op cd verkrijgbaar, of als speciale combi (vinyl + cd). ?
Om dit bijzondere feit te vieren heeft De Kast Fansite een videomontage gemaakt van alle nummers die op “Ultiem” staan. Een heerlijke kijk & luistersessie die zondagavond om 20:00 uur begint en rond 21:15 afgelopen is.
Zelfs voor de trouwe fans zou het nog wel eens zo kunnen zijn dat er beelden voorbij komen die jullie nog niet eerder gezien hebben….

De video komt onderaan op deze pagina te staan, hou deze pagina dus goed in de gaten.

CD/LP bestellen? Dat kan via hier:
https://www.dekast.nl/product/ultiem-combi-pack-lp-vinyl-cd-de-kast