Foto: Piet Douma (PDF-grafie)

Beste fans!

Eindelijk gaat het er van komen: de jubileumtour van De Kast!

Eind 2019 vierde de band in de originele bezetting het 30-jarig jubileum in AFAS Live te Amsterdam voor bijna 4000 bezoekers. Dit concert was de aftrap van het jubileumjaar en eindelijk kan nu het vervolg opgepakt worden met een feestelijke show vol met de allergrootste hits!
De show is een ware reünie voor al die fans die de afgelopen 30 jaar de concerten bezocht hebben.

Zanger Syb van der Ploeg: ‘?? ???? ????? ?? ???? ???????????? ????????? ?? ????? ??????????? ?? ????? ??? ?? ???? ???? ????????? ??? ??????? ??????? ???? ????????? ?????????. ?????? ???? ?? ???? ?? ??? ???? ???????? ?? ?? ???? ?? ????? ??? ?? ???? ??? ????? ???̈??? ?́? ??? ?????????? ?????????? ????? ??? ?????!’

Het jubileum wordt in slechts een handjevol theaters gevierd, dus aarzel niet en scoor snel je tickets zodat je verzekerd bent van een onvergetelijke avond!

Klik hier voor alle data