Hallo Kastfans!
Velen van jullie hebben zich al aangemeld als lid van deze Fansite en daar zijn we erg blij mee. We zijn als team ontzettend trots op wat we tot nu toe hebben neergezet en bereikt. Onlangs meldde het 250ste lid zich aan bij de Fansite en de teller tikt gestaag door. Dit was voor ons een aantal waar we naar streefden, maar waarvan we nooit gedacht hadden dat dit zo snel al zou gebeuren.
Zoals jullie weten is het lidmaatschap van De Kast Fansite gratis. De bedoeling is dat dit ook zo blijft. Het is een site door en voor fans. Wel is het zo dat het ontwikkelen en onderhouden van een website niet gratis is. We hebben het geluk gehad dat Jacob van der Ploeg (de broer van Syb en eigenaar van reclamebureau Vorm Eleven Communicatie en Creatie) deze website voor een vriendenprijs heeft ontwikkeld, waarvoor wij hem erg dankbaar zijn!
De realisatie van de fansite kostte eenmalig € 500,– (excl. BTW).
De hosting/onderhoudskosten zullen € 200,– per jaar bedragen.
Normaal gesproken is het maken van een goede website vele malen duurder. De inhoud van de site wordt door ons als team verzorgd, daaraan zijn geen kosten verbonden. Dat wordt gedaan met liefde voor onze band!
Om Jacob bovengenoemde kosten te kunnen vergoeden, hopen wij dat we als fans de ‘koppen’ bij elkaar kunnen steken en door middel van donaties deze prachtige website online kunnen houden. Door op de volgende link te klikken kom je terecht op de doneerpagina:
Donaties zijn uiteraard op vrijwillige basis. Het minimum bedrag is € 5,– maar je kan natuurlijk ook besluiten om dit met 2 personen te doen als dat bedrag teveel voor je is.
Als we op deze manier onze prachtige fansite online kunnen houden zou dat echt geweldig zijn! Eén schitterende plek waar alles over je favoriete band te vinden is.
Wanneer het bedrag gehaald wordt, gaan we dit vieren met het éénmalig uitzenden van ‘Zomer met De Kast’ (opgenomen in Teater Thús in Kûbaard op 17 juli 2021).
Wij hopen dan ook op jullie medewerking!
Kastgroeten,
Het Fansite Team
Roelof Jan, Tina en Marry