Pieter Sahieter Ft. De Kast – In Nije Dei ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Samen met de iconische, legendarische band De Kast presenteren wij jullie hierbij de officiële Hardstyle mix van de grootste Friese hit allertijden! ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wie kent ‘m nou niet, In Nije Dei. De muzikale vriendschap De Kast heeft onze provincie op de kaart gezet in Nederland en binnen no-time werden zij dé mannenband van het moment. De bekende originele videoclip is een opname van hun grote doorbraakmoment in 1997 en kan dan ook niet ontbreken in déze videoclip. ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In Nije Dei is, buiten het feestelijke om, ook in de zin van hoop bedoeld. Hoop voor massale vereniging op onze machtige feestjes zoals op de Oldehove, de Sneekweek en de vette festivals op de Groene Ster. ? De Horeca en de boeren voor hun toekomst. Wat dacht je van de koeien die op hun Nije Dei eindelijk weer naar buiten mogen in het voorjaar?? De watersportwereld die niet kan wachten totdat zij weer kunnen genieten van de competitie en gezelligheid bij festiviteiten.⛵️Samen met een aantal nostalgische beelden van de finish van onze wereldwijd bekende Elfstedentocht moest dit wel in de clip! ❄️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In Nije Dei, niet alleen voor alles wat we even missen door de crisis, maar ook voor de dingen de we hebben! De trots en al het mooie van onze provincie raakt natuurlijk nooit verloren! Een aantal van onze prachtige steden, dorpjes en landschappen uit onze machtige provincie komen ook voorbij!?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ík hoop je in ieder geval eerst de komende 4 minuten te vermaken met een mengelmoes van een energieke mix afkomstig van een gouden Friese plaat met onze bekende, vette invloeden ût Fryslan! Veel kijk- en luisterplezier ??
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
~ Pieter Sahieter ?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀